About2

Hoewel ik niet officieel ben opgeleid in de fotografie, is het toch al lang een onderdeel van mijn leven. Ondanks dat werd de fotografie pas tijdens mijn studie Biomedische Wetenschappen een part time baan, om geld te verdienen naast de studie. Na mijn studietijd bleek de grafische kant toch aantrekkelijker en besloot ik om verder te gaan als zelfstandige fotograaf en grafisch ontwerper.

Daar ik in mijn vrije tijd regelmatig op het water te vinden ben was de specialisatie naar watersportfotografie snel gemaakt. Het is mijn passie om de mooiste zeilfoto's te maken. Mijn eigen ervaring als zeiler en de technische kennis die daarbij komt kijken zijn perfect in te zetten om de ultieme plaatjes te maken voor de klant. Hoewel ik naast de watersport vooral aan landschapsfotografie doe, kun je mij voor elke tak van fotografie wel wakker maken.

Meestal werk ik in opdracht, maar ik ben ook vaak op het water te vinden om foto's te maken van zeilwedstrijden en andere evenementen. Naast zeilfotografie ben ik natuurlijk ook in te huren om andere zaken te fotograferen, zoals events, architectuur, natuur en bruiloften.

Eric4
Powered by PhotoDeck